PrivaSense
Privacy and Trust in the Digital Society
Mensen
Cliënten
Contact
Algemene Voorwaarden
Home

  ► PrivaSense is een adviesbureau op het gebied van privacy, trust en compliance. Wij zijn gespecialiseerd in het vertalen van complexe (internationale) wet- en regelgeving naar de optimale privacystrategie voor uw bedrijf of organisatie en helpen u bij het definiëren van uw (wereldwijde) privacybeleid. 
  
► PrivaSense ondersteunt en begeleidt uw privacyvraagstukken op het gebied van e-commerce, e-government, e-health, e-HRM en ICT-sourcing, ICT-solution design, business development en invoering van nieuwe technologieën. Ook kunnen wij u helpen om de privacy- en compliance-aspecten van uw plannen, projecten, en processen in kaart te brengen middels het uitvoeren van risico-analyses, privacy impact assessments en quick scans.

► PrivaSense begeleidt de opzet en uitrol van uw compliance programma op het gebied van privacy en bescherming van persoonsgegevens en biedt professionele ondersteuning aan uw privacy officers, compliance officers en bedrijfsjuristen.

► PrivaSense ondersteunt uw communicatie met uw interne en externe stakeholders bij uw privacybeleid, zoals consumentenorganisaties, overheidsinstellingen, toezichthouders of de Nederlandse of Europese wetgever.

► PrivaSense helpt u in het creëren van privacy-awareness in uw board room en op uw werkvloer, maar is ook uw partner voor gerichte privacytrainingen aan uw bedrijfsjuristen, compliance officers, sourcing-specialisten, HR-managers, ICT-afdeling of marketeers.

 
  Privacyadvies

Strategie

Policy

Legal

Compliance

Privacy Impact
Assessments

Risk Scans

Training

Awareness

Communicatie

Public Affairs

CPO/FG Services

CPO/FG Coaching

Interim
NL / EN


Contact